O seriji uređaja AH Hood-Type

Čvrste, svestrane i elegantne, AH perilice s haubom proizvođača Aristarco nude najbolje od performansi pranja i dugotrajne kvalitete.

Serija AH nudi mogućnost integriranja u sustav sa stolom za pretpranje i izlaznim stolom što garantira efektivne i efikasne performanse. Savršene za pranje tanjura, čaša, pribora za jelo, šalica, pladnjeva i drugog posuđa, ove perilice su spremne odgovoriti na sve potrebe srednjih i velikih objekata svojom efektivnom visinom pranja do 42 cm.

Ova serija uključuje i jednostavnije uređaje s elektromehaničkim kontrolama i uređaje s modernim, potpuno programabilnim digitalnim kontrolama i multifunkcionalnim panelima za vizualizaciju svih stadija rada perilice.

Tank za pranje je ukalupljen i izveden sa zaobljenim uglovima radi lakšeg čišćenja i višeg higijenskog nivoa. Tank je samočisteći te automatski prenosi ostatke čišćenja do odvoda, čime se osiguravaju odlične performanse čistoće i pranja.

Površinski filteri su lako uklonjivi kako bi se dodatno olakšalo čišćenje i održavanje te se spriječilo ostatke hrane da uđu u tank za pranje čime se voda s kojom se vrši pranje dulje održava čistom.

Sustav za pranje i ispiranje sastoji se od gornje i donje ruke za pranje i ispiranje. Obje su izvedene od inox cijevi te dizajnirane tako da budu lako uklonjive radi lakšeg čišćenja i održavanja. Time se produžuje životni vijek uređaja.

AP perilice odlikuju se lakim održavanjem, sigurnosnim termostatima i mikroprekidačima u vratima, te niskom potrošnjom vode i energije.