O proizvođaču Aristarco

S dugogodišnjom proizvodnjom, konstantnim ulaganjem u razvoj novih tehnologija, velikim proizvodnim kapacitetima i mnoštvom zadovoljnih kupaca, Aristarco je jedan od najpoznatijih talijanskih proizvođača profesionalne ugostiteljske opreme.

Kruna Aristarcovih proizvoda sastoji se od visoko kvalitetnih perilica posuđa. Ovi uređaji, specijalizirani za određene načine pranja kao što su pranje čaša, suđa, plehova, lonaca ili pribora za jelo, ispunjavaju sve potrebe koje se pojavljuju u modernim profesionalnim kuhinjama, te svojoj kvalitetom i dizajnom postavljaju nove trendove i pravila struke.

Aristarco se brine za to da kupac uvijek bude zadovoljan, i da svaki, pa i najteži posao pranja bude obavljen brzo i efikasno, s minimalnim ulaganjem energije i vode. Ovakva poslovna politika dovela je Aristarco na vrh onoga što profesionalni ugostitelji očekuju od svojih uređaja - jednostavnost izvedbe i korištenja, moderna tehnološka rješenja, prepoznatljiv talijanski dizajn, ekonomičnost u potrošnji, te kompetitivnu cijenu.

2013. godine, Aristarco je proširio svoju obitelj dodavši pod svoje krilo i talijanskog diva profesionalnih ledomata - Kastel. Uz proširene proizvodne kapacitete i podršku modernih tehnologija, Aristarco je izrastao u svjetski priznato ime koje bi svaki profesionalni ugostitelj poželio u svojoj kuhinji.